Information om det lokala gymmet samlas på ett tydligt sätt direkt på första sidanGenom en egen integration av Woocommerce är upplägget av nya och rabatterade medlemskap a piece of cakeVid tecknande av abonnemang valideras personnummer för att säkerställa att beställningen korrektI ett smidigt utcheckningsflöde fyller användaren enkelt i sina uppgifter och väljer betalningsmetodMed hjälp av både Stripe och Swish för Handel stöds de flesta populära moderna betalsättSwishbetalningar initieras direkt på sidan - snabbt, enkelt och smidigt.

Ditt lokala gym i Tumba

Vid Alfa Laval i Tumba ligger det lokala gymmet Tumba Kraftklubb, ett gym som drivs av ägarna utanför vanliga jobb. Med en modern och öppen profil är gymmet uppskattat av medlemmarna. Inför lanseringen och löpande därefter har jag hjälpt företaget med utveckling och drift av webbplatsen.

Förnya ditt medlemskap enkelt och snabbt med Swish

Förutom god information och bilder från gymmet, så fyller webbplatsen www.tumbakraftklubb.se en vital roll som digital medlemshantering. Såväl nya som återkommande kunder kan teckna och förnya sitt medlemskap direkt på webbplatsen och betalning sker enkelt via swish, eller kort om man så önskar.

Teknisk plattform

Webbplatsen bygger på Wordpress och Woocommerce med integration med Swish för Handel och Stripe. Temat är specialbyggt för Tumba Kraftklubb. Sidan är byggd för att vara responsive first, det vill säga att vi har utgått från mobilanvändare när vi lagt upp layout och design för att sedan jobba oss upp till datorvy.

Drift och löpande uppdateringar

Efter lanseringen har jag bistått Tumba Kraftklubb med drift, hjälp i Wordpress, uppdateringar av produkter, hantering av sociala medier och annonsering. Genom en teknisk bakgrund underlättas en helhetslösning där tid och pengar kan sparas.