Information om resan varvas med färgrika och glada bilder i ett kreativt uppläggPå sidan finns all form av information, allt ifrån restauranger till bokningsvillkorBokningsprocessen är enkel och mobil. De allra flesta bokningar görs via mobilenBetalning sker genom kort eller Swish. Systemet håller själv koll på förfallodatum och påminner resenärenI systemet finns en fullständig integration mot Swish för Handel, med möjlighet för såväl betalningar som återbetalningar

Bokningssystem för fjällresor

Som en del av grundarna till Altitude Events så är det rätt givet att jag arbetar med den tekniska lösningen för försäljningen av våra resor. Resenärerna bokar enkelt en plats på resan genom webbplatsen altitude.events. I samband med bokningen kan man enkelt bjuda in sina vänner till stugan, göra tillval samt se sina resehandlingar.

Teknisk plattform

Altitude Events webbplats bygger på ett nät av egenbyggda smidiga integrationer med allt från affärssystem till marknadsföringsverktyg. Betalning sker smidigt mot Swish för Handel och Stripe för kortbetalningar. Under 2019 kommer även den visuella renderingen förflyttas från PHP till react, så att PHP bara agerar API-skal för hantering av data.

Administratörer kan enkelt hantera helheten

Genom att som delägare agera i gränslandet mellan företagsnytta och teknisk lösning bygger jag ständigt ut systemet till att omfatta mer funktionalitet. Med några få klick kan administratörer hantera allt ifrån incheckning av resenärer till automatiserade utskick av reseinformation. Som resebolag är det viktigt att ställa giltiga försäkringar och garantier till resenärerna, i Altitudes system sker allt detta per automatik och vi kan fokusera vår tid på andra delar av verksamheten än det rent formella.