Mina erfarenheter

I grunden är jag en självlärd webbutvecklare, men har senare läst webbdesign på gymnasiet. Mina främsta erfarenheter och kunskaper kommer från projekt. Det är viktigt för mig att inte ta mig an kundprojekt där min tekniska kompetens inte är tillräcklig. Därför har jag utvecklat ett stort fritidsintresse för byggandet av lösningar på små såsom stora vardagsproblem.

Språk och ramverk

Utveckling

Jag har lång erfarenhet av och behärskar HTML, CSS, PHP och JS samt ramverken React, Material-UI (för React), Bootstrap. På senare tid har jag även arbetat med Laravel. Utöver det så har Wordpress länge varit en av mina största CMS-favoriter och något jag jobbat med i flera kundprojekt.

Teknik, typer av webbplatser m.m.

En genomgående hög säkerhetsstandard är centralt i mitt arbete och jag har även läst kurser om tillgänglighet på webben. De typer av kundprojekt jag jobbar med varierar stort i omfattning och involverar allt ifrån enkla webbplatser med lite text och bilder till mer avancerade system med flertalet integrationer mot exempelvis affärssystem.

Integrationer

Nästintill alla projekt jag jobbar med involverar integrationer mot andra system, ofta CRUD-apier. Utöver det har jag jobbat med direkt informationsutbyte genom exempelvis websocket-protokollet. Kanske har jag redan arbetat med en integration mot ett affärssystem som ni använder? Hör av er, så diskuterar vi alla möjligheter.

Mobilappar då?

Jag jobbar än så länge endast med webbutveckling professionellt. Sen betyder inte det att jag inte kan bygga mobilappar; många av dagens appar bygger just på React som bas och det går att bygga webbplatser som ser ut som mobilappar för användaren. I många fall är det till och med ett billigare, snabbare och enklare sätt att bygga en app.

Saknar du något?

Kanske har jag missat att lyfta just det ni eller ert företag jobbar med. Hör av er till mig, så diskuterar vi ifall, samt hur jag skulle kunna hjälpa er.

Kontakta mig